(Cat) Comença l’obertura progressiva d’activitats el 23 de novembre.

(Cat) Ahir 19 de novembre, el Govern de la Generalitat va presentar el Pla d’Obertura, que estipula la progressiva reactivació dels diferents sectors econòmics, un full de ruta on s’inclouen les mesures, protocols i aixecaments de restriccions per cada fase.

AJUDA PARA EXTRAESCOLARES, INCLUIDAS LAS FORMACIONES DE ARTES ESCÉNICAS

(Cat) El passat dimarts 10 de desembre es va aprovar el Decret 41/2020 que estableix un ajut extraordinari destinat a les empreses, persones treballadores autònomes i entitats del sector del lleure educatiu i de les activitats extraescolars. És una ajuda de concurrència no competitiva, és a dir, s’atorga per ordre d’arribada de les sol·licituds.

SUBVENCIONES PARA COMPENSAR LAS PÉRDIDAS POR CANCELACIÓN DE ESPECTÁCULOS Y ACTIVIDADES CULTURALES CON MOTIVO DE LA COVID-19

Son subvenciones para contribuir económicamente a compensar la reducción de ingresos correspondientes a los espectáculos y actividades culturales canceladas durante el 2020 con motivo de la crisis sanitaria ocasionada por la COVID-19.

(Cat) COMUNICAT DE L’ACET EN RELACIÓ A LES NOVES MESURES QUE AFECTEN A LES ESCOLES DE TEATRE

Disculpa, pero esta entrada está disponible sólo en Catalán.

(Cat) RISCOS PSICOSOCIALS EN TEMPS DE CORONAVIRUS

Disculpa, pero esta entrada está disponible sólo en Catalán.

Jornada “Experiencias compartidas sobre la docencia teatral online”

El objetivo de esta jornada es poner en común los diferentes recursos pedagógicos utilizados durante el confinamiento y sus problemáticas y aciertos de cara a la asimilación de conocimientos y su evaluación.

(Cat) Com afecta als centres de formació de teatre la restricció de mobilitat aprovada el 25 d’octubre?

Ayer 25 de octubre se aprobó la resolución RESOLUCIÓ SLT/2620/2020, de 25 d’octubre, por la que se adoptan medidas de salud pública, de restricción de la movilidad nocturna, para la contención del brote epidémico de la pandemia de COVID-19 en el territorio de Catalunya.

(Cat) RBLS APOSTA. Fira de Teatre per a Joves

(Cat) Companyies! Torna la Fira de Teatre per a Joves, un espai que posa en contacte la creació escènica per a adolescents i joves i responsables de programació de teatres, fires i festivals. Obrim la inscripció!

REAPERTURA DE LOS CENTROS DE ENSEÑANZA TEATRAL. CURSO 2020-2021.

De cara a la apertura de los centros de enseñanza y a la elaboración de los protocolos de seguridad y prevención para la COVID-19 establecidos por las autoridades sanitarias y garantizar la logística del nivel de actividad docente y de servicios establecida por el Departament d’Educació, os compartimos la documentación que ha ido saliendo desdel mes de junio: