LAS ESCUELAS DE TEATRO DE LA ACET SEGUIMOS HACIENDO TEATRO!

Las escuelas de teatro de la ACET emos retomado las clases, y aunque sea online, seguimos haciendo Teatro!

INFORME ANUAL DEL CONCA SOBRE EL ESTADO DE LA CULTURA Y DE LAS ARTES

El Consell Nacional de la Cultura i de les Arts (CONCA) ha fet públic el seu Informe anual sobre el estado de la cultura y de las artes para el año 2019.

AJUDA PARA EXTRAESCOLARES, INCLUIDAS LAS FORMACIONES DE ARTES ESCÉNICAS

(Cat) El passat dimarts 10 de desembre es va aprovar el Decret 41/2020 que estableix un ajut extraordinari destinat a les empreses, persones treballadores autònomes i entitats del sector del lleure educatiu i de les activitats extraescolars. És una ajuda de concurrència no competitiva, és a dir, s’atorga per ordre d’arribada de les sol·licituds.

(Cat) AJUT EXTRAORDINARI PER A PROFESSIONALS DE LA CULTURA _ inclos el sector docència

(Cat) Avui divendres 27 de novembre a les 9 del matí s’obre la convocatòria de l’ajut extraordinari de 750 euros per a la sostenibilitat econòmica del sector cultural que ha vist suspeses les seves activitats per raó de la crisi sanitària a Catalunya.

(Cat) Comença l’obertura progressiva d’activitats el 23 de novembre.

(Cat) Ahir 19 de novembre, el Govern de la Generalitat va presentar el Pla d’Obertura, que estipula la progressiva reactivació dels diferents sectors econòmics, un full de ruta on s’inclouen les mesures, protocols i aixecaments de restriccions per cada fase.

SUBVENCIONES PARA COMPENSAR LAS PÉRDIDAS POR CANCELACIÓN DE ESPECTÁCULOS Y ACTIVIDADES CULTURALES CON MOTIVO DE LA COVID-19

Son subvenciones para contribuir económicamente a compensar la reducción de ingresos correspondientes a los espectáculos y actividades culturales canceladas durante el 2020 con motivo de la crisis sanitaria ocasionada por la COVID-19.

(Cat) COMUNICAT DE L’ACET EN RELACIÓ A LES NOVES MESURES QUE AFECTEN A LES ESCOLES DE TEATRE

Disculpa, pero esta entrada está disponible sólo en Catalán.

(Cat) RISCOS PSICOSOCIALS EN TEMPS DE CORONAVIRUS

Disculpa, pero esta entrada está disponible sólo en Catalán.